Meseria de designer, cum să-l găsească?

designer
Căutare de locuri de muncă tinde să fie plictisitor, indiferent de zona în care te joci în fiecare, dar în opinia mea, designerii au un mare avantaj în raport cu alți profesioniști pentru a face de căutare, ne atrag atenția angajatorilor, mai ușor, chiar, nu au cerut de la noi să lucreze pentru ei (acest lucru este valabil dacă ești bun la ceea ce faci).Fi sigur pentru a pune cel mai bun lucru, este mai bine pentru a face de calitate decât cantitate; vă rugăm să nu se umple cu activitatea din primul semestru al universității sau cu exercitii de clasa de desen. Nu este rău pentru a pune la universitatea de muncă, atâta timp cât acestea au o abordare la ceva care se poate face în lumea muncii. Dacă încă nu ai portofoliu creat, citiți următorul articol care va fi de mare utilitate pentru a crea al tău: Cum de a crea un portofoliu de rapid.
Proiectarea o mare de cv-uri de designer.

Cv-ul, împreună cu portofoliul dumneavoastră sunt copertă de-al tău în fața potențialilor angajatori, astfel încât asigurați-vă că pentru a face o FOARTE BINE cv-ul, vă rugăm să verificați acest articol în care să ne explice Cum ar trebui să fie cv-ul unui designer grafic și dacă aveți nevoie de un pic de inspirație atunci când proiectarea ta, să ia o privire la această colecție de Bune Cv-uri de graphic designeri.Oferă o bună gestionare a rețelelor de socializare.Dacă sunteți un designer, folosind twitter pentru a insulta conducătorilor, de a publica cât de mult prostia te poți gândi la ea ca la „eu te iubesc nu fac nimic!” sau doar posta poze spectaculoase mese, sau pinterest este umplut cu imagini de femei goale, îmbrăcăminte care vă place să se îmbrace sau glume geeks, nu mai da link-ul de rețele sociale la angajatori, nu-l pune în portofoliul tău de a fi urmat sau cv-ul tau, sau vă puteți gândi. Dimpotrivă rețelele sociale bine utilizate, acestea sunt un excelent scrisoare de prezentare.

Un designer grafic este, de asemenea, un designer

designer grafic
Folosesc twitter pentru a arăta că ești o persoană activă în domeniul de proiectare, utilizați-l pentru a partaja sfaturi, pagini, concepte, orice legătură cu lumea de design. Oamenii nu vor să știe dacă amaneciste care doresc să lucreze sau nu, dar dacă ați putea fi interesat pentru a urmări dacă sunteți o persoană care este în mod constant de partajare de conținut bun din lume de design, sau de portofoliu! Twitter este un instrument de mare, dar să-l utilizați bine.Imaginați-vă că te-a trimis portofoliul dumneavoastră la o companie mare și viitorul tau sef a placut portofoliul dumneavoastră, dar vreau să știu cum ești în viața de zi cu zi. Nu pune link-uri către rețelele sociale în portofoliul dumneavoastră, precum și faptul că ești tăcută, dar el se duce la google pentru a căuta numele tău și vezi profilul tău Facebook fumándote o cacho, un twitter plin de insulte și pinterest, care arata ca o mare colectie de filme porno, dar portofoliul dumneavoastră este încă asteptare atenție!

Cu toate acestea, există un alt mare designer care este în competiție pentru poziția cu tine, dar pinterest numai există panouri, Web Design, Ilustrație, Fotografie și Design Grafic, în acțiuni twitter niste link-uri foarte bune pentru design și să păstreze profilul tau de Facebook nu văd nimic că ceea ce a comis-o, ce fel de imagine pe care o poate transporta? Că este o persoană activă, care este tot timpul în căutare de noi referenți și de a cunoaște tendințele actuale de design. Numai vazandu-l puteți spune dacă aveți bun gust pentru design și la fel de activ și angajat este de profesia lui.Fa-te cunoscut ca un designer.Creați portofoliul personal nu este suficient dacă vrei să fii contactat de o companie mare.

Cel mai bun mod pentru tine de ploaie lucru arată cât de bun ești la lume. Partaja munca pe Behance, Dribbble, pe rețelele sociale, trimite link-ul de portofoliu pentru diferite bloguri specializate de proiectare pentru a face un articol despre a ta (la noi fiecare și în fiecare zi vom obține link-uri de foarte bună talent pe care doresc să arate munca lor pe blog-ul nostru și, evident, bine și am publicat). Creați un nume, iar oamenii să te urmeze. A crea un blog de design, ce modalitate mai bună de a împărtăși experiențe și cunoștințe ce crearea unui blog? (În acest articol veți găsi motive foarte bune pentru a începe un blog de design). Participă la apeluri, acesta este un mod fabulos de a face un nume în lumea design-ului începe să sune (nu confudas apel cu concurs, concursuri tâmpiți dacă nu participă).